Webshop Beginnen? 10X De Beste YouTube Filmpjes

Webwinkelsucces.nl » Webshop Beginnen? 10X De Beste YouTube Filmpjes

YouTube staat vol met informatie voor de startende webshop ondernemer. Soms zelfs te vol waardoor het lastig wordt om de beste filmpjes te vinden. Wij hebben uit onze eigen kijk lijsten de 10 beste filmpjes op een rij gezet! De onderwerpen lopen behoorlijk uitéén: van inspirationele filmpjes tot saaie filmpjes over internationale belastingregels.

Webshop inspiratie: hoe ik ben begonnen met mijn webshop.

Dit is leuk om naar te kijken en duurt nog geen acht minuten. Hier verteld de bedenken van de ze webshop hoe ze dit tot een succesverhaal heeft weten te brengen. Tegen welke problemen liep ze aan en wat zou ze anders doen? De handige tips van Juliette zijn het bekijken zeker waard. Iedereen kan hier voordeel mee doen!

Ook een onderwerp dat we niet kunnen skippen… (jammer genoeg) belasting…

Webinar: Belasting voor mijn (internationale) webshop.

Wie in Nederland een webshop begint moet zich aan allerlei regels en wetten houden. Daarbij is het belangrijk op de hoogte te zijn van de plichten aan de Belastingdienst. In deze webinar van de Belastingdienst wordt alles uitgelegd over Belasting rondom webshop. Door het bekijken van deze webinar van slecht seen kwartier tijd, direct helemaal goed geïnformeerd. het is uiterst belangrijk om de belastingzaken vooraf goed uit te zoeken. Niemand zit te wachten op verrassingen met de Belastingdienst.

Webshop beginnen of winstgevend maken?

wix banner

Dit filmpje van IM Gemak is een aanrader voor iedere online ondernemer. Deze film duurt nog geen tien minuten maar geeft heel belangrijke tips. Dit op het gebied van webshop optimalisatie, marketing, zoekmachines en zoveel mogelijk omzet maken! Het is belangrijk om de resultaten goed te meten. Wie de resultaten van de webshop onderzoekt en optimaliseert, doet daar veel voordeel mee. Juist door optimalisatie en verbetering wordt succes met een webshop vaak bereikt.

Commerce Marketing Strategies, 12 killer tips!

Marketing 360 geeft in zo'n tien minuten honderden tips voor beginnende webshophouders. Een mooie webshop maken is één, bezoekers en dus klanten zijn een absolute must. Het krijgen van online bezoekers en klanten, dit is lang niet altijd zo eenvoudig. Iedereen kan iets leren van deze tips en adviezen. Wie dit heeft bekeken kan direct aan de slag. De meest belangrijke technieken, strategieën en tools komen hier aan bod. Wie dit bekijkt, krijgt zeker een paar inspirerende tips op het gebied van marketing.

De 5 meest voorkomende fouten bij het starten van een webshop.

Fouten maken we allemaal en daar leren we van. Toch maken we ze liever niet bij het opzetten van een online webshop. Fouten voorkomen bij het opzetten van een webshop? Bekijk deze leuke en interessante video waarin Jia Ruan uitgelegd welke fouten er veel worden gemaakt bij het opzetten van een webshop. Door het snel te bekijken hoeven deze fouten in ieder geval niet te worden gemaakt!

Webinar: Een eigen bedrijf starten.

Dit webinar werd uitgezonden in 2018. Wie voor zichzelf wilt beginnen met een webshop doet er goed aan deze film te bekijken. Allerlei handige tips worden er gegeven door experts van de belastingdienst en KVK. Krijg inzicht in het ondernemerschap, financiën, belasting en andere belangrijke aspecten. Verschillende experts komen aan bod: Willeke Schalk (KVK) Ferry Hoogerheijde (Belastingdienst) Mariëlle van der Paauw (Meutt) Martijn de Ruiter (Explect) Wesley dos Santos (iKapitein)

Webinar 2016: Starten met een webshop!

Deze webinar is gemaakt door de Belastingdienst en Kamer van Koophandel. Allerlei belangrijke zaken komen hier aan bod. Denk hierbij aan zowel het juridische, administratie, belastingtechnische vlak als handige tips om succesvol te worden. Deze film duurt een klein uur en allerlei specialisten komen aan het woord. Deze film zou moeten worden bekeken door iedere ondernemer! Ondanks dat deze een paar jaar oud is, nog steeds zeer van deze tijd.

Webshop starten en waar op gelet moet worden!

Dit is gemaakt door de Krantenjongens. Hierin wordt op een leuke en spontane manier uitgelegd wat vooral en niet te doen… Maak gebruik van deze handige tips om succesvoller te worden. Hierin wordt aandacht besteedt aan slim zaken doen en innovatief denken. Het is belangrijk om in deze tijd zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de online klant. Tegenwoordig willen mensen bijvoorbeeld graag een snelle bestelling. Speel ook slim in op de moderne wensen van de klant.

Van 0 naar 2.100 bezoekers en 40k omzet!

door Klik Proces. Wie net begonnen is met de webshop doet er goed aan om deze film te bekijken. Een succesvolle online marketing specialist geeft hier de meest handige tips. De spreker informeert over belangrijke marketingtechnieken en het voorkomen van beginnersfouten. Deze online les kan iedereen goed gebruiken! Dit bedrijf heeft meerdere interessante films op Youtube, zie ook de gerelateerde resultaten.

SEO strategie voor webshops?

Tonny Loorbach van IMU geeft in deze nog geen vijf minuten durende film de meest handige tips over zoekmachine optimalisatie voor webshops. Wie succesvol wilt zijn met de webshop heeft veel voordeel bij verkeer uit zoekmachines. Verkeer kopen door adverteren is mogelijk maar beter is het om goed gevonden te worden. Maak gebruik van deze zeer handige tips om de zoekresultaten van de webshop te verbeteren. Iedereen kan met SEO aan de slag, maar pas goed op! Goed gevonden worden is niet altijd even makkelijk, let dus goed op!

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      WebwinkelSucces
      Logo