Webshop Inspiratie: 30 Shopify Voorbeelden

Webwinkelsucces.nl » Webshop Inspiratie: 30 Shopify Voorbeelden

Wanneer je op zoek bent naar een oplossing voor jouw webshop dan kan je er niet aan ontkomen: Shopify. Shopify is op dit moment wereldwijd de populairste webshop software en ook in Nederland gebruiken steeds meer webshops deze software. Met de webshop software van Shopify is het eenvoudig om een professionele webshop te maken. Om je een idee te geven hoe webshops die op Shopify draaien er uit zien dit artikel met veel voorbeelden van Shopify webshops.

Met Shopify kun je veel kanten op qua lay out en design, onderstaand veel voorbeelden

Dat Shopify zo veelzijdig is als een Zwitsers zakmes illustreren we graag hieronder aan de hand van 30 voorbeelden van Shopify webshops!

Disclaimer: Webshops kunnen natuurlijk veranderen van webshop software, op het moment van schrijven: 24 Juli 2020, waren dit Shopify Webshops. 

Nederlandse Shopify Webshop

10days shopify

10dayslifestyle.nl

10 days pakt uit met grote en mooie foto’s die hand in hand gaan met de eigen huisstijl. Verder heeft de site een pak functionaliteiten zoals een nieuwsbriefmodule, kortingen bij de check-out en meertaligheid. Ook opvallend en aan te raden om even goed te bekijken zijn de product filmpjes in plaats van plaatjes. Prachtig!

hipvoordeheb shopify

Hipvoordeheb.nl

Hip voor de Heb is opgericht in 2008 en is nog steeds een toonaangevende webshop wanneer het aankomt op tijdloze vrouwenkleding. De website zelf past perfect in die lijn met leuke, speelse foto’s en een slimme marketingcampagne met kortingen en promoties. De webshop is zelf heel kleurrijk met mooie plaatjes. Ook heeft Hipvoordeheb een mooie subscriber notificatie. Ook interessant ook voor andere webshophouders in de fashion niche.

Cluse.com

Dit Amsterdamse horlogemerk kan rekenen op een wereldwijde fanbase, en daar hoort natuurlijk ook een even mondiale website bij. De Shopify website is voorzien van alle toeters en bellen: van meertaligheid tot geavanceerde productpagina’s. De website zelf oogt overzichtelijk en professioneel. Iets om trots op te zijn.

clusenl-webshop

Easywalker.com

Rene Floore had in 1989 de droom om een nieuw wandelwagenconcept te ontwikkelen. Vandaag mag dit Amsterdamse merk samenwerken met Mini en Disney om de mooiste wandelwagens los te laten op de wereld. De website is speels en avontuurlijk zoals het merk.

easywalker-shopify

Oscarjane.nl

Bij OscarJane draait het allemaal rond vrouwelijkheid en vrolijkheid. Dit komt ook sterk naar voren op hun website. De website zelf is voorzien van een giftcard en lookbook module.

oscar-jane-shopify

Lenap.nl

Een zijdezachte site voor zijdezachte pyjama’s. De website biedt meertaligheid en hier hebben we duidelijk gekozen voor een eenvoudige maar duidelijke structuur.

Le Nap-shopify

Ditisbobo.nl

Maak kennis met Bobo, een bijdehands tafeltje dat smeekt om een even creatieve website. De website zelf is zeer speels en bevat redelijk wat leuke snufjes zoals een doorklikpagina, een bestelformulier en de meer courante betalingsmogelijkheden.

Partyfurniture.nl

Deze elegante en tijdloze website biedt de bezoeker alle standaard functionaliteiten binnen een duidelijke omkadering. Het uitgebreide gamma is duidelijk onderverdeeld in verschillende categorieën en de zoekmodule zorgt ervoor dat je meteen het gewenste product kan terugvinden.

feddedekees shopify voorbeeld

Feddekees.nl

Een cleane, eenvoudige en elegante website van Nederlandse makelij. Feddekees.nl biedt haar bezoekers meertaligheid, een overzichtelijk gamma aan producten en een online chatfunctie via Whatsapp.

Zentana.nl

Bij Zentana draait alles rond het terugvinden van de innerlijke rust en dat hebben ze ook mooi verwerkt in hun website. De site is georganiseerd en weet klanten te overtuigen door middel van een koopjeshoek en blog.

Internationale webshops.

Beardandblade.com.au

Deze Australische site is er eentje voor hem en dat zetten ze duidelijk in de verf door voor een stoere en strakke vormgeving te gaan. De valutamodule zorgt ervoor dat je meteen de juiste prijs ziet en een subtiele pop-up probeert bezoekers te verleiden met een mooie korting.

beard-blade-shopify

Victoriabeckham.com

Dat de website van Victoria Beckham er posh uitziet is een understatement. Bewegende foto’s, een internationale setting, duidelijke categorisering en een slimme opzoekfunctie zorgen ervoor dat je binnen een handomdraai het gewenste product hebt.

Nicceclothing.com

Bij Nicce Clothing hebben we er resoluut voor gekozen om de klanten op de eerste plaats te zetten. Op deze site kan je N coins verdienen, een wishlist aanmaken en genieten van een pak kortingen.

Heathceramics.com

Deze website heeft ervoor gekozen om met een donkere achtergrond te werken zodat de producten nog meer tot hun recht komen. Mooie foto’s en duidelijke categorieën brengen je naar de gewenste vaas, kom of ander ceramisch meesterwerkje.

heath-ceramics-shopify

Norwegianrain.com

Norwegian Rain belooft kledingstukken die de elementen kunnen trotseren en hebben ook bij de opbouw van hun website gekozen voor strakheid met een robuust hart. De website trekt duidelijk de kaart van de soberheid, maar dat maakt het makkelijker om meteen naar de juiste rubriek te gaan.

Press-london.com

Bij Press-London gaan ze voor sappen en soepen, vers uit de pers. De site is een reflectie van de verschillende elementen waar het merk voor staat. De recensiemodule maakt dat je weet wat je koopt, via een subtiele pop-up vragen ze aandacht te besteden aan hun nieuwsbrief.

Zelf ook zo'n webshop? SHOPIFY 14 DAGEN GRATIS UIT PROBEREN.

Finisterre.com

Finisterre is een avontuurlijk en jong merk. Dit merk je ook meteen aan hun website. Met filmpjes, mooie foto’s en een speelse opbouw weten ze je te verleiden.

Condorcycles.com

De webshop voor fietsfanaten. Hun uitgebreide gamma is duidelijk onderverdeeld en een locatie pop-up laat je meteen weten of er geleverd kan worden in jouw regio.

condor-bikes-shopify

Pixibeauty.com

De website herbergt alle standaardfunctionaliteiten binnen een pastelkleurige setting. Hun statement is dan ook producten die niets verbergen, enkel accentueren.

Cambridgesatchel.com

Een tijdloos merk vraagt voor een tijdloze setting. Cambridge Satchel heeft gekozen voor een duidelijke structuur met een leuke kleurkeuzefunctie die ervoor zorgt dat je meteen je lievelingsproduct kan terugvinden in jouw favorieten kleur.

Nytimes.com

Zelfs de New York Times heeft Shopify gekozen als platform. Hier hebben ze voor een duidelijke, no-nonsense aanpak gekozen met kortingen, een nieuwsbriefmodule en een koopjeshoek.

nytimes-shopify

Raakachocolate.com

Bij Raaka draait alles rond transparantie en fair trade. Deze inspirerende website gebruikt mooie en sprekende foto’s om hun overheerlijke chocolade te promoten.

Caravancoffeeroasters.co.uk

Door het menu in de header te verwerken kan je meteen naar je gewenste koffieavontuur springen. Deze website houdt mooi het midden tussen een informatieve website en een shop.

Tesla.com

Op deze shop kan je terecht voor merchandising, onderdelen en oplaadoplossingen. De site straalt dezelfde strakheid uit waarvoor het merk ondertussen gekend is.

tesla-shopify

Thelondonsockexchange.net

Dit speelse merk pakt uit met een leuke website vol met interessante parallaxeffecten. De shop zelf is duidelijk en eenvoudig, maar de site zelf is doorspekt met humor en leuke woordspelingen.

Atoms.com

Dit schoenmerk levert op dit ogenblik enkel in de Verenigde Staten, maar ga zeker een kijkje nemen op hun website om te kijken hoe ze door middel van een slimme quiz bepalen welke schoen jouw op het lijf geschreven is.

Gymshark.com

Voor de sportliefhebber is er Gymshark. Een site die door middel van grote foto’s en een strakke vormgeving, een cleane indruk achterlaat.

gymshark-shopify

Drjart.com

Dit cosmeticamerk pakt graag uit met kleurrijke foto’s en een zekere speelsheid. Ook zij gebruiken een quiz om te achterhalen welke producten je best kan gebruiken en welke je beter kan laten.

Hummingbirdbakery.com

Een iets minder voor de hand liggend product om online te verkopen, maar dat hebben ze bij Hummingbird Bakery slim opgelost. Snelle levertijden, personalisatie, het zijn maar een paar mogelijkheden die deze webshop biedt.

hummingbird-bakery-shopify

Zelf ook zo'n webshop? SHOPIFY 14 DAGEN GRATIS UIT PROBEREN.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      WebwinkelSucces
      Logo