Alle Sendcloud Vragen & Antwoorden

Webwinkelsucces.nl » Alle Sendcloud Vragen & Antwoorden

Startende webshop eigenaren blijven vaak met die vraag zitten: Via welke partij ga ik mijn verzendingen doen? In principe is de keuze snel gemaakt zoals je kan lezen in ons artikel: Vergelijking van Nederlandse Pakketdiensten. Voor startende partijen is een full-service fulfilment partij als Sendcloud veelal onmisbaar. Echter zijn er nog veel vragen over Sendcloud en helpen wij onze bezoekers graag met deze vragen.

Tarieven van Sendcloud

sendcloud tarieven 24-4-2020

Als je gebruik maakt van het Shopify platform is er een ( gratis) Sendcloud app te vinden, waardoor je dus direct zaken kunt doen met alle vervoerders. Deze app is 14 dagen gratis te gebruiken en heeft op het moment van schrijven 99 recensies met een rating van 4,6 uit 5. De app kan ook daarna gratis blijven mits je een kleine webshop bent. Als je hier gebruik van gaat maken is het aan te raden om gewoon een Sendcloud account aan te maken en deze te koppelen met jouw Shopify account via de app.

Goede koppelingen tussen software partijen waar jij gebruik van maakt kunnen vele developer uren schelen. 

Sendcloud en Woocommerce

Ook WooCommerce kent een plugin van Sendcloud, deze is alleen nog niet in het Nederland verkrijgbaar. Er zijn zo'n 7000 installaties van de plugin en zo'n 1000 shops die draaien op WooCommerce die hier gebruik van maken. De reacties zijn over het algemeen goed te noemen. Het valt wel op dat er weinig Nederlandse reviews en misschien dus ook gebruikers zijn.

Heeft Sendcloud een Api?

Ja Sendcloud heeft een API, hier heb je al toegang toe in het gratis account van Sendcloud. Dus direct bij registratie kan je dit uittesten. 

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      WebwinkelSucces
      Logo