Buckaroo als Payment Provider

Webwinkelsucces.nl » Buckaroo als Payment Provider

Buckaroo is een bekende PSP speler in Nederland. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing.

Buckaroo als Webshop PSP

Buckaroo is één van de eerste betaalproviders voor webwinkels in Nederland. Sinds 2005 is Buckaroo al actief als payment service provider. Buckaroo maakt bovenal gebruik van een 100% betaalgarantie. Makkelijke implementatie en een dagelijkse uitbetaling. Punten waar webshop houders altijd zeer blij van worden.

Het overzichtelijke Buckaroo systeem

Buckaroo werkt via een makkelijke interface waarin je veel zelf kan doen. Zo kun je betalingen ook zelf op betaald zetten of annuleren, dit kan bij andere PSP's weer moeilijker.

De helpdesk is snel met antwoorden op jouw vragen (binnen 24 uur). Dit is een groot pluspunt want stel er is iets mis gegaan met de betaling (buiten de schuld van de klant) en je hebt een reactietermijn van 24 uur is het handig om snel antwoord te hebben zodat je dit terug kunt koppelen aan de klant.

Kosten Buckaroo

Voor de precieze tarieven van Buckaroo kan je de Payment Provider Vergelijking van WebwinkelSucces raadplegen. Waar je wel ongeveer vanuit kan gaan bij Buckaroo (deze tarieven kunnen veranderen) zijn aansluitkosten van ommenabij de €100,-. Transactiekosten van 20 tot 45 cent per transactie.

Meer Buckaroo informatie (video)

 • De Smart Check-out van Buckaroo

Zo werkt Buckaroo B.V. (st derdengelden)

Buckaroo stichting derdengelden is een partij die je als consument wel eens tegen kan komen op afschriften en dan denk je waarschijnlijk ineens: ‘Ik heb niets bij Buckaroo gekocht? Hoe komt het dat ik iets aan Buckaroo moet betalen? ‘ Buckaroo is een partij die betalingen afhandelt en dus niet een partij waar je precies iets van koopt, je kan het een beetje zien als een bank, je hebt waarschijnlijk iets gekocht bij een partij die samenwerkt met Buckaroo. (Veelal webshops) 

Conclusie Buckaroo als PSP

Buckaroo is een bekende en ervaren Payment service provider en goed bruikbaar voor webshops die op zoek zijn naar een oplossing voor betaling. 

2 Opmerkingen
 1. Beste, bedankt voor deze mooie site. Helaas is deze informatie niet helemaal accuraat. Het klopt inderdaad dat de transactieprijs kan verschillen, afhankelijk van de betaalmethode.

  Het enige wat niet correct is, is het maandabonnement van 15 euro per maand. Het hebben van een account is gratis en er worden alleen kosten in rekening gebracht voor iedere (geslaagde) betaling. Maandelijkse kosten kennen we niet.

  Mocht je meer informatie over onze dienstverlening willen ontvangen, laat het ons weten.

  Met vriendelijke groet,

  Nick Beuzekamp

  Laat een reactie achter

  WebwinkelSucces
  Logo