CCV Shop Review

Webwinkelsucces.nl » CCV Shop Review
CCV Shop is in Nederland een populaire webshop maker die ideaal is voor mensen die ook een fysieke winkel hebben. Je kunt namelijk veel services combineren. Je kunt via deze link de webshop service 21 dagen gratis testen!

CCV Shop Webwinkel Software Review

CCV Shop is een webwinkelsoftware aanbieder waarbij je een compleet pakket krijgt voor een vaste prijs per maand. In deze review vind je onze ervaringen met de webshop software van CCV Shop. Geen zin de hele review door te lezen? Spring dan meteen naar de conclusie hier onder.

Wat is CCV Shop?

CCV shop is webwinkel software, CCV shop is de opvolger van het vroegere biedmeer. Als je wil beginnen met je eigen webwinkel zijn er een aantal aanbieders, waaronder bijvoorbeeld Lightspeed, Shopify, Mijnwebwinkel en CCV Shop.

Op deze pagina gaan we dieper in op de webwinkel software van CCV shop en delen we onze ervaringen. We hebben zelf een een account bij CCV shop geopend om te kijken naar de functies en hoe het werkt.

Hoe werkt de CCV Shop webshop software?

Als gezegd is CCV Shop webwinkel software, wil je een webshop beginnen, dan kun je bij CCV Shop een gratis test account opzetten. Het opzetten van een test account is een fluitje van een cent en je hoeft weinig gegevens achter te laten.

wix banner

Je kiest een wachtwoord en inlog naam en vervolgens kun je inloggen bij CCV Shop. Eenmaal ingelogd kom je in de achterkant (backend) van de website. Ook hier ziet de backend er weer lekker overzichtelijk uit. Onderstaand zie je het controle paneel van je nieuwe webwinkel.

ccv shop controle paneel

Wanneer je aanbelandt bent in dit scherm zie je de verschillende opties die de software biedt. Hier kun je beginnen met het aanpassen van je instellingen, het uitkiezen van een thema, de lay out bewerken etc. Ook kun je hier de koppelingen instellen met onder meer logistieke partijen, boekhoudsoftware (bv Exact Online).

Je kan meteen de webshop aan de voorkant zien, daar vind je support / aanwijzingen in hoe je alles aanpast. Wat ons betreft gewoon een goede duidelijke beheeromgeving die CCV Shop hier aanbiedt.

voorbeeld ccv shop website

Voor wie is de CCV Shop webwinkel software geschikt?

Zoals je wellicht uit voorgaande voorbeelden kan opmaken is de webwinkel software van CCV shop goede software voor beginnende webwinkels. Met alle opties die ze aanbieden is het ook geschikt voor grotere webwinkels.

Het gemak van het aanpassen van de lay out, thema's en het instellen van koppelingen en de beschikbare apps maakt CCV Shop complete, uitgebreide webwinkel software welke zowel een goede keuze is voor startende webwinkeliers als wat ambitieuzere webshops.

De support, iDeal en PostNL integraties en de continue doorontwikkeling maakt het goede webwinkel software voor Nederlandse webshops.

Na een paar uur proberen voor deze review is onze ervaring dat je met CCV shop veel kan automatiseren, en redelijk makkelijk de website naar je hand kan zetten, ook qua design.

Wat kost CCV Shop webwinkel software?

Je kan de software gratis proberen, er is ook een gratis model, maar daar loop je al redelijk snel tegen beperkingen aan, wil je en serieuze webwinkel, dan is het gratis model geen optie. De prijzen van CCV shop zijn verschillend per pakket.

Er is een Basic pakket (prijs €30), dit is de basic variant met tot 50 producten in je webshop, een goed pakket om mee te beginnen. Upgraden kan altijd nog naar het meest gekozen Professional. De prijs voor het Professional pakket van CCV Shop is €50.

De nieuwe pakketten en prijzen van CCV Shop.

Het meest uitgebreide pakket is het Enterprise pakket dat kost je €110 per maand. Alle prijzen zijn gebaseerd op jaarcontracten.

Qua prijzen is CCV Shop dus te vergelijken met bijvoorbeeld Lightspeed en Shopify.

CCV Shop voorbeelden

Ben je benieuwd naar andere webwinkels die CCV Shop als webshop software gebruiken? Wij vonden zelf het voorbeeld van Kitchen and More een mooi voorbeeld.

Voorbeeld CCV shop webwinkel
o.a. Kitchen & More is gebouwd met de software van CCV Shop

Ook vind je verschillende voorbeelden van webwinkels die met de ccv webwinkel bouwer gemaakt zijn hier.

CCV Shop koppelingen

Groot voordeel aan CCV Shop is ook de vele koppelingen en integraties die ze bieden. Met name voor de Nederlandse markt zijn er interessante apps die je kan toevoegen aan je webwinkel. Zo kan je je verzendingen, betaalmethodes, verkoopkanalen, boekhouding en onder meer dropshopping koppelen door middel van de apps van CCV Shop.

CCV Shop PostNL koppeling

Één van de handigste koppelingen is die van CCV Shop met PostNL. De koppelingen voor je verzendingen kun je kiezen in de apps. De koppelingen met PostNL, MyParcel en DHL parcel zijn ook gratis. Gebruik maken van de verzendpartijen bij CCV bespaart je veel tijd en moeite.

CCV Shop PostNL koppeling
Via CCV shop kun je onder meer met deze partijen bestellingen verzenden

Heb je de koppeling van PostNL geactiveerd? Dan kun je vervolgens onder ‘Mijn Webshop' en dan ‘Instellingen' de verdere verzendopties instellen.

CCV Shop betaalmethodes koppelen

Ook koppel je makkelijk verschillende betaalmethodes aan je website. Hier koppel je onder andere gemakkelijk de verschillende payment providers. CCV shop en Mollie zijn hier goede opties, binnen de psp's van CCV Shop en Mollie kun je weer iDeal als betaalmethode koppelen.

CCV shop ideal mollie

CCV Shop heeft een integratie met bijna alle iDeal-aanbieders en payment providers.

CCV Shop boekhoudkoppeling

Ook kun je bij de apps boekhoudingskoppelingen maken. De CCV webshop software werkt onder meer goed met Exact Online (meer over Exact hier), of bijvoorbeeld e-Boekhouden. Door dit te koppelen bespaar je veel tijd op je boekhouding en administratie.

ccvshop exact boekhouden
Boekhoudingskoppelingen die mogelijk zijn bij CCV Shop

CCV Shop & Dropshipping

Wil je een webshop beginnen op basis van Dropshipping? Ook dan is de CCV Shop software een goede keuze. Dropshipping is handig wanneer je je assortiment wil uitbreiden of je een webwinkel wil beginnen zonder eigen voorraad.

Als de klant dan bestelt bij jouw webshop gaat de order direct door naar de groothandel en is de fulfilment voor de rekening van de groothandel / dropshipper. Binnen CCV Shop kun je deze koppelingen makkelijk leggen.

CCV Shop dropshipping

CCV Shop reviews koppeling

Verder kan je binnen de webwinkel software van CCV Shop keen koppeling leggen met review partijen. Op die manier kunnen klanten hun ervaring delen over jouw webshop, kan jij die feedback gebruiken om je webshop te promoten of te verbeteren.

CCV shop reveiw

CCV Shop support en updates

Indien je vragen hebt dan staat het supportteam voor je klaar om je verder te helpen.  Zowel telefonisch als email (support@ccvshop.nl) zijn ze goed bereikbaar. Daarnaast heb je de kennisbank en kun je tickets indienen om je problemen verholpen te krijgen.

Eventuele bugs worden ook snel opgelost. Regelmatig (bijna wekelijks) verschijnen er updates. Laagdrempeligheid, veelzijdigheid in functionaliteit en klanttevredenheid staan voorop.

Ga naar de CCV Shop website.

Conclusie CCV Shop webshop software review:

De CCV Shop webshop software kunnen we na onze ervaringen zeker aanraden. Ook lezen we elders overwegen positieve reviews.

Voor het Professional Pakket betaal je €50 per maand en daar krijg je zeer complete webshop software voor terug. Met de koppelingen met bijvoorbeeld PostNL, Exact Online en de verschillende dropshippers kun je bijna een volledig geautomatiseerde webshop maken.

Verder is het beheer paneel en de backend van de website goed en duidelijk en ook goed te gebruiken voor mensen zonder veel technische know how.

Voor Nederlandse webwinkels een goede oplossing, ga je internationaal? Dan neigen we zelf wat meer naar Lightspeed of Shopify.

Dat buiten beschouwing gelaten kan ik CCV Shop voor elke startende webwinkel aanraden!

Overweeg je over te stappen naar CCV Shop? Dan kan dit ook, CCV Shop support je zelfs bij je overstap, en helpt je huidige webshop verhuizen: lees hier meer.

Nu 21 dagen gratis proberen!

Krijg nu 50% korting met onze CCV SHOP kortingscode (UswduVqo) of probeer gratis als je van plan bent om een webshop te beginnen. Op die manier kun je goed achterhalen of het iets voor je is! Klik Hier

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      WebwinkelSucces
      Logo