Crisp neemt maaltijdbox aanbieder de Krat over

Webwinkelsucces.nl » Crisp neemt maaltijdbox aanbieder de Krat over

Online supermarkt Crisp heeft maaltijdboxen leverancier De Krat overgenomen, zo werd vanochtend bekend[1]De Krat overgenomen door duurzame online supermarkt Crisp, Foodboxen.nl. Crisp is een snelgroeiende websupermarkt die een sterke focus heeft op lokaal geproduceerde en duurzame boodschappen / ingrediënten. Dit sluit goed aan bij de maaltijdboxen van De Krat.

Waar Crisp al vanaf het begin inzet op groei en de logistiek daar ook voor heeft was dat een van de hordes voor De Krat. Samen zetten de bedrijven in op verdere groei en merktintegratie in de zomer. In de toekomst zal Crisp de maaltijdbox in België en via de app van Crisp ook gaan aanbieden.

Over een overnamesom wordt niets gezegd [2]Websuper Crisp neemt maaltijdboxen van De Krat over, Parool.nl, wel dat het een gezond en winstgevend bedrijf is wat nu in handen komt van Crisp. Eerder nam Crisp al de Eetfabriek over. Met deze overname kan Crisp haar klanten een nog breder aanbod aan gemaksopties bieden, zo meldt Crisp.

Crips en De Krat hadden op gebied van propositie een gelijkluidend idee en een duidelijk synergie. Ook binnen het aanbod werden beiden al bediend door enkele dezelfde telers, kwekers en makers.

Binnen de app van Crisp wordt het vanaf februari mogelijk om de maaltijdboxen van de Krat te bestellen.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      WebwinkelSucces
      Logo