IcePay als Payment Provider

Webwinkelsucces.nl » IcePay als Payment Provider

Icepay

IcePay is erg geschikt om goedkoop gebruik te maken van de voordelen van een payment provider. Het aansluiten is namelijk gratis. Ideaal voor de beginnende webwinkeliers die een klein startbudget hebben.

Je betaald, ten opzichte van Buckaroo, enkele centen meer per iDeal transactie. Op de lange termijn kan je duurder uit zijn hierdoor. Dit gaat echter pas in werking als je veel betalingen doet, voor beginnende webwinkeliers daarom iets minder interessant.

IcePay brengt maandelijkse kosten in rekening voor het gebruik van overschrijving en machtiging. De kosten bedragen € 39,95 per maand voor het Green account.

Voor de actuele tarieven van IcePay raadpleeg de Payment Provider Vergelijking van WebwinkelSucces.

Maandelijkse uitbetaling IcePay

De standaard uitbetaling van IcePay vindt maandelijks plaatst (mits het bedrag hoger is van 250 euro). Dit heeft een negatief effect op je cashflow. Je zult dus langer moeten wachten voordat je weer kunt herinvesteren. Voor een wekelijke uitbetalingen vragen ze € 10,- per maand.

Het Green account kent tegenwoordig een gratis wekelijkse uitbetaling.

Voor de actuele tarieven van IcePay raadpleeg de Payment Provider Vergelijking van WebwinkelSucces.

Paypal en IcePay

IcePay heeft als één van de weinige payment providers een (semi)koppeling met PayPal. Nog steeds zal het geld op de rekening van PayPal verschijnen maar je kan refunds doorvoeren via de site van IcePay.

Ook hoef je slechts alleen een koppeling met IcePay te maken voor je webwinkel om ook Paypal te accepteren (je moet wel IcePay en PayPal koppelen maar dat is relatief éénvoudig!).

Dit heeft als voordeel dat de kosten van elke Paypal transactie lager zijn dan wanneer je een rechtstreekse koppeling hebt met Paypal. In Nederland en ook in België wordt Paypal nog veel gebruikt waardoor je er zeker goed aan doet om deze betaalmethode aan te bieden.

IcePay en Magento

We hebben ondertussen ruime ervaring met Magento en IcePay. Ik kan niets anders zeggen dat hun koppeling met Magento goed voor elkaar is. Gelukkig zijn ze daar niet de enige in want ook Buckaroo en MultiSafepay hebben goed werkende Magento koppelingen.

IcePay aan te raden?

Voor een nieuwe webwinkel kan IcePay zeker handig zijn. Je betaald lage maandelijkse kosten om de meest gangbare betaalmethodes aan te bieden. Bovendien kan je gelijk een koppeling met Paypal maken waardoor je dit niet apart hoeft te regelen. Daarom is het voor veel beginnende webwinkels interessant om met IcePay te werken.

Ga naar site van IcePay →

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      WebwinkelSucces
      Logo