Afgelopen week ben ik aan het experimenteren geweest met Fiverr en ik heb leuke resultaten gekregen.

Wat is Fiverr?

Fiverr is een online-platform waar mensen voor $5 diensten aanbieden.
Zo zijn er mensen die een persoonlijke videoboodschap voor jou inspreken, iemand die een back-flip maakt en tegelijkertijd jouw naam schreeuwt of iemand die een liedje speciaal voor jou zingt.
Voor je webwinkel zijn de advertenties die voor $5 een logo voor je ontwerpen, een banner voor je maken of een afbeelding bewerken interessanter. 😉

Mijn ervaring met Fiverr

Ik zat al een paar weken te dubben over een nieuw logo voor een webwinkel maar ik kreeg maar geen inspiratie.
Toen ik afgelopen zondag mijn bookmarks langsliep kwam ik Fiverr weer tegen (ik bookmark altijd alles wat ooit van pas kan komen) en dacht dat dit mij wel kon helpen met een logo… En zo had ik vijf minuten later een Fiverr-account.

15 minuten later had ik $30 uitgeven en zes mensen aan het werk gezet om een nieuwe logo te ontwerpen naar mijn wensen. $30 voor zes man personeel, dat krijg je bij een ontwerpbureau niet. 😉
Het eerste logo ontving ik 24 uur later en in de dagen erna kwamen ook de andere 5 logo's binnen. De kwaliteit verraste mij. Het waren stuk voor stuk inspirerende logo's van prima kwaliteit. Ik kon vier van de zes logo's zelfs direct gebruiken.

Omdat ik echt een kick-ass logo wil hangen de logo's momenteel boven mijn bureau om er nog eens goed over na te denken. Eventueel kan ik het beste van elk logo gebruiken omdat ik ook de PSD's (bronbestanden) heb ontvangen.

Conclusie: Voor dertig dollar heb ik zes mooie logo's en veel inspiratie gekregen!
Ik wil je wel aanraden om direct meerdere opdrachten af te sluiten (het kost toch maar $5). Vooral wanneer er gedesigned moet worden is de kans klein dat je direct de beste designer uitkiest.

Update: Het resultaat

De ingezonden logo's. Het logo linksboven is het uiteindelijk geworden.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op