Mijnwebwinkel Review

Webwinkelsucces.nl » Mijnwebwinkel Review

Met Mijnwebwinkel kun je zonder programmeerkennis aan de slag met jouw eigen shop.  Je kunt namelijk alle elementen toevoegen en slepen naar jouw wens. Je kunt via deze link de webshop maker gratis starten! 

Mijnwebwinkel Webshop Software Review

Is Mijnwebwinkel goede webshop software? Zeker! Mijnwebwinkel is een webwinkel software aanbieder die al wat langer op de markt is en inmiddels ook tot onze favorieten behoort. 

Mijnwebwinkel.nl biedt drie type ‘abonnementen' aan voor hun webwinkel software: Mijnwebwinkel Grow, PRO en PREMIUM. ‘Grow' is het lichtste pakket, waarmee je kan spelen en de mogelijkheden kan bekijken; zeker een aanrader als je nog twijfelt om hier eens mee aan de slag te gaan. 

De meest gekozen variant is Mijnwebwinkel PRO (€40 p/m) wat een goed betaalbare webshop software pakket is waar je een hoop voor terug krijgt.

Neem je het PRO pakket af dan krijg je onder meer uitgebreide support, je eigen domein en e-mail, een SSL certificaat, de mogelijkheid tot 2500 producten, SEO optimalisatie en meer opties.

We raden je aan om te beginnen met Mijnwebwinkel Grow, ben je vervolgens enthousiast dan kun je upgraden naar PRO of PREMIUM.

Mijnwebwinkel voor beginners?

Wellicht schieten we al een beetje door in de specificaties van de webwinkel software, en is de vraag die jij beantwoord wilt zien worden wel of Mijnwebwinkel geschikt is voor beginners? Het antwoord op die vraag is ook dat de webwinkel software van Mijnwebwinkel zeker geschikt is voor beginners.

Je hoeft met dit pakket geen ervaring te hebben met het bouwen van websites. Zeker voor startende webwinkeliers is het een ideaal programma om te starten met je eigen webshop.

Je hebt geen progammeer kennis nog: je kan namelijk kiezen uit verschillende thema's / templates. In die templates voor je webwinkel kan je vervolgens met onderdelen slepen die je in je website wilt hebben (drag & drop builder ook wel). Dat ziet er in de achterkant van de website zo uit:

Mijnwebwinkel dashboard video

Mijnwebwinkel voordelen

Met het webwinkelpakket van Mijnwebwinkel heb je dus redelijk snel je eigen webshop online. Omdat Mijnwebwinkel intuïtief goed werkt en de achterkant van de website ‘af' is, is het ook één van de grootste webshop software aanbieders in Nederland.

Om concreet een paar voordelen van Mijnwebwinkel te benoemen beginnen we met de gratis optie ‘GO', hier mee kun je beginnen met bouwen, oriënteren hoe het werkt en wanneer jij er aan toe bent, upgraden naar een professioneler pakket. Omdat het SaaS software is het ook een redelijk kant en klaar product – je hoeft niet meer van alles te bouwen als je een abonnement neemt.

Verdere voordelen Mijnwebwinkel:

 • Makkelijk om producten in te voeren in het systeem (backend) van de website, weinig technische know how nodig;
 • Ook aan zoekmachine optimalisatie voor Google is met deze webwinkel software mee genomen;
 • Mogelijkheid tot meerdere talen, verschillende betaalmethoden mogelijk;
 • Altijd goede support wanneer je vragen over Mijnwebwinkel software hebt;
 • Meer dan 70 gekoppelde diensten voor onder meer je boekhouding en verzending;
 • Al deze functionaliteiten 

Nadelen Mijnwebwinkel?

Omdat het een SaaS webshop pakket is kun je niet alles aanpassen, je bent wel een beetje gebonden aan de templates en de lay outs die Mijnwebwinkel aanbiedt. De software is dus gelimiteerd en je kan niet alles in de code aanpassen. Bij de premium variant kan je wel aan de slag met custom css, maar dan zit je op €60,- per maand aan kosten.

Mijnwebwinkel reviews en referenties

Na het doornemen van veel reviews over de webshop software van Mijnwebwinkel zien we veel positieve reviews, veel webwinkeliers zijn erg blij met de goede en adequate support afdeling van Mijnwebwinkel.nl. Kijk je naar de referenties of voorbeelden van de websites dan zie je wel een beetje een gelijke lijn qua lay out van de websites maar tegelijkertijd zie je ook dat er veel verschil in de look and feel zit.

mijnwebwinkel-voorbeeld
Voorbeeld website van een Mijnwebwinkel webshop

Qua design, lay out en onder meer checkout en winkelwagen heeft Mijnwebwinkel flinke stappen gezet over de afgelopen jaren, we hebben het onlangs weer getest en het is duidelijker, intuïtiever en minder oubollig dan voorheen.

Mijnwebwinkel gratis account

Met Mijnwebwinkel kan je, zoals bijna altijd, eerst starten met een gratis account (GO) om hem daarna om te zetten naar een uitgebreider pakket, grote voordeel is dat er bij Mijnwebwinkel geen ‘proefperiode' aan vast zit, maar dat er gewoon een gratis pakket beschikbaar is, zodat je meer tijd hebt om te beslissen of je upgrade naar een duurder pakket.

prijzen mijnwebwinkel
De mijnwebwinkel pakketten die je kan kiezen

Updates Mijnwebwinkel.nl

Zoals eerder uitgelicht heeft zijn er flinke stappen gemaak over de afgelopen jaren met de website software van Mijnwebwinkel. Dit is ook het voordeel van het ‘huren' van een webwinkel. Je hoeft je niet meer druk te maken om updates. Gelukkig zijn die er ook wel regelmatig :). Op de Roadmap pagina van Mijnwebwinkel.nl kun je zien welke ontwikkelingen er nog aan zitten te komen voor je webwinkel.

Support van Mijnwebwinkel

Loop je vast bij het maken van je webwinkel? Dit is één van de belangrijkste zaken webwinkel pakketten; dat de support op orde is. Door middel van de support pagina kan je het antwoord op jouw vragen vinden. Kom je er niet uit? Dan staat het support team van Mijnwebwinkel per email en Twitter voor je klaar.

Ook is er een kennisbank aanwezig waar je informatie en tips kan op zoeken en een sectie met alle veelgestelde vragen. De support is dik voor mekaar met ook allerlei video tutorials over hoe de software werkt maar ook bijvoorbeeld de MijnWebwinkel SEO video's zijn handig:

Conclusie Mijnwebwinkel webwinkel software

Wat ons betreft is Mijnwebwinkel PRO een ideaal pakket voor (beginnende) webwinkeliers met weinig of geen programmeer kennis, of daar gewoon geen zin in hebben :). Ook voor ‘niet-beginners' is de software overigens gewoon geschikt, prettig en intuïtief, wat ons betreft een aanrader.

Voor de prijs van €40,- per maand bij een PRO pakket krijg je gewoon goede webshop software terug.

Of probeer nu het Grow Pakket van Mijnwebwinkel

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   WebwinkelSucces
   Logo