Mollie als Payment Provider

Webwinkelsucces.nl » Mollie als Payment Provider

Mollie gebruiken voor jouw Webshop; alle voor- en nadelen

Mollie is op dit moment de meest populaire en gebruikte payment provider in Nederland. Waar veel andere payment providers stil staan en verouderde software pakketten gebruiken is Mollie bijzonder vooruitstrevend. De strakke vormgeving zonder toeters en bellen maakt dit betaalsysteem ook voor Webshop houders de juiste partij. 

Het Mollie betaalsysteem werkt met alle betaalmethodes.  Als Mollie er niet mee werkt zou jij er als webshop eigenaar misschien ook maar niet mee moeten werken. 

Betalingen kunnen gedaan worden met iDeal, Creditcard betalingen, Bancontact, SEPA – Incasso, Klarna en nog vele andere opties. De internationale dekking van Mollie beslaat alle Europese landen. Vanuit elk land kun je dus met jouw webshop klanten afvangen via mollie. Alle grote betaalpartijen van Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Italië doen mee. 

Op innovatief vlak werkt Mollie bv ook samen met een Apple Pay, waardoor je via de iPhone makkelijk betalingen kan realiseren. Zeer interessant dus voor webshop eigenaren die veel iPhone traffic hebben. 

Als wij nu een betaalsysteem voor een webshop moeten kiezen, zouden wij gezien de enorme groei en innovatie ook voor Mollie kiezen.  

Mollie Betaalmethodes en bijkomende kosten: 

Mollie BetaalmethodeKosten per transactie (Mollie)Bijzonderheden?
iDeal€ 0,29
Mastercard€0,25 + 1.8%2,8% bij zakelijke en niet EU kaarten
Visa€0,25 + 1.8%2,8% bij zakelijke en niet EU kaarten
American Express€0,25 + 2.8%
Bancontact€ 0,39Duitse betalingen
Klarna Achteraf betalen€1 + 2,99%Prijzen voor Nederland achteraf.
Paypal€0,10 + Paypal184 Miljoen gebruikers
SEPA-incasso€ 0,25Dekking in 34 Landen
SEPA-overboeking€ 0,25Dekking in 34 Landen
SOFORT Banking€0,25 + 0,9%Dekking in 8 Landen
Giropay€0,25 + 1,5%Groot in Duitsland
KBC/CBC betaalknop€0,25 + 0,9%Groot in België
Cartes Bancaires0,25 + 1,8%Groot in Frankrijk

Mollie koppelingen en integraties

Vrijwel alle webshop providers bieden gezien de grootte van Mollie ook een koppeling met Mollie aan. Met de webshop software die veel van onze bezoekers gebruiken: CCV Shop of Lightspeed kan je bijvoorbeeld ook een koppeling maken. Ook met Opencart en Joomla kun je betalingen accepteren via Mollie.

Bekijk ook de mogelijkheden van Mollie in de Payment Provider Vergelijking van WebwinkelSucces.

Mollie Payments & Stichting Mollie Payments

Vaak spitten consumenten de rekeningen door en dan komen ze ineens een Mollie Payments tegen en denken ze: “Ik heb toch niets gekocht bij Mollie? Wat is Mollie?“. Waarschijnlijk heb je als consument niets gekocht bij Mollie maar heb je iets gekocht bij een webshop die met Mollie werkt. En zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn dit op dit moment veel webshops. 

Afijn: Heb je dus Mollie betalingen en mollie payments op jouw bank afschriften staan dan heb je dus niet direct zaken gedaan met Mollie maar alleen maar via het Mollie betaalsysteem van een andere webshop een aankoop gemaakt. Maak je dus in  ieder geval geen zorgen!

Mollie ervaringen & conclusies

De ervaringen met Mollie zijn bijzonder positief wat je ook op internet leest of op beurzen in de wandelgangen hoort. Wij kunnen er dan ook kort over zijn: Mollie is op dit moment dé partij als payment service provider. 

“Al mijn betalingen van mijn webshop lopen momenteel via Mollie. Nooit problemen gehad met betalingen, refunden of het laten uitbetalen van mijn saldo.”

“Gebruik mollie al sinds vorig jaar als mijn transactie provider. Het is een erg betrouwbare provider waarbij ideal altijd werkt.” 

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      WebwinkelSucces
      Logo