MultiSafepay als Payment Provider

Webwinkelsucces.nl » MultiSafepay als Payment Provider

MultiSafepay is een bekende PSP speler in Nederland. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft MultiSafepay altijd een passende oplossing.

Multisafepay

Multisafepay biedt betaalfunctionaliteiten die je kunt inrichten in de huisstijl van de webshop. Je kunt vervolgens op ieder moment betaalmethodes toevoegen of verwijderen. Als extra functionaliteit heeft Multisafepay een aantal slimme oplossingen en conversie verhogende diensten.

Multisafepay is een betrouwbare payment provider waarmee je onder andere iDeal op je webwinkel kunt krijgen. Bij Multisafepay heb je keuze uit 2 pakketten. Dit zijn Connect en Fast Checkout. In beide gevallen komt het geld eerst binnen bij MultiSafepay en kan je zelf bepalen wanneer zij dit geld uitbetalen.

Het Fast Checkout-pakket is geheel kosteloos te gebruiken. Klanten maken eenmalig een Fast Checkout-account aan, waarmee ze in alle webwinkels die Fast Checkout ondersteunen kunnen betalen. Voordeel van dit pakket is dat klanten in 3 klikken en binnen 20 seconden afrekenen op internet en mobiel. Echter is het nadeel van dit pakket dus dat de klanten die geen Fast Checkout-account hebben zich eerst moeten registeren. Een vervelende extra drempel dus.

Met het Connect pakket hoeven je klanten geen account bij MultiSafepay te hebben en kunnen zij direct afrekenen. Natuurlijk betaal je voor dit pakket weer wat meer.

Welk account moet je hebben?

Mocht je net beginnen met je webwinkel dan is Fast Checkout zeer handig. Je kan snel starten en je hebt geen maandelijkse kosten. Wanneer je webwinkel een beetje serieuzer begint te worden is het betaalde pakket eigenlijk wel een must.

Tarieven van MuliSafepay Connect

Multisafepay heeft acceptabele tarieven voor Ideal betalingen. Voor de actuele tarieven van MultiSafepay raadpleeg de Payment Provider Vergelijking van WebwinkelSucces.

Functionaliteiten

 • Herinnering bij afgebroken betalingen
  De ‘second chance’ e-mail van Mutlisafepay, biedt klanten de kans om de betaling af te ronden als deze onverhoopt is misgegaan of is afgebroken. Dit kan helemaal automatisch worden ingericht en op die manier bijdragen aan een beter converterende klant.
 • Mobiel responsive
  De Multisafepay module die te zien is in de webwinkel, is volledig responsive ontwikkeld zodat klanten altijd de juiste gegevens op desktop, tablet of mobiel te zien krijgen.
 • Wereldwijd zakendoen
  Via Multisafepay kun je wereldwijd betalingen doen en ontvangen. Naast het in Nederland bekende iDeal, is er een hele lijst aan buitenlandse betaalmethoden toegevoegd. Betalen kan overigens ook in diverse valuta. EUR, GBP en USD worden ondersteund en daarbij kun je extra buitenlandse valuta opties toevoegen.
 • Koppelingen met boekhoudpakketten
  Als webwinkelondernemer kun je tijd besparen door direct ordergegevens (MT940) in je boekhoudsysteem te importeren.
 • Professionele beveiliging
  De betalingen zijn beveiligd met data encryptie, PCI DSS, 3-D Secure en geavanceerde fraude protectie.
 • Uit te breiden met andere domeinen / webwinkels
  Als je eenmaal een account hebt aangemaakt, kun je eenvoudigeen andere webwinkel toevoegen.
 • Terugkerende betalingen
  Zogenaamde recurring payments kunnen ook verwerkt worden via Payment Provider Multisafepay.
 • Gedeelde betalingen
  Via Multisafepay kun je betalingen splitsen waardoor je een goede verdeling krijgt tussen verschillende partijen die bij de verkoop betrokken zijn (bijvoorbeeld shop-in-shop, dropshipping of affiliates).
 • Betaaloplossingen per branche.
  Multisafepay heeft een aantal producten die speciaal handig zijn voor bepaalde branches. Zo kunnen

Promo video Fast Check-out

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   WebwinkelSucces
   Logo