Over-ons

Over Webwinkelsucces.nl

over webwinkelsucces

WebwinkelSucces, is in het verleden gestart door Kees van Dijk (TwitterLinkedIn). Kees is al jaren actief bezig met internet marketing en aanwezig met eigen internetconcepten en webwinkels.

Kees heeft verschillende succesvolle internet-businesses opgebouwd en vele klanten geholpen met het opzetten van een succesvolle online internet onderneming.

Met Webwinkelsucces heeft hij jarenlang geprobeerd zijn kennis door te geven aan starters en groeiers op de webwinkelmarkt.

Sinds juli 2019 is Webwinkelsucces overgenomen door Reachmo.re. Een online marketing bedrijf gespecialiseerd in het laten groeien van websites en webshops.

wix banner

De missie voor Webwinkelsucces blijft onveranderd: startende en ambitieuze webwinkel ondernemers verder helpen met groeien. Zo vind je op Webwinkelsucces tips over webshop software, artikelen over een webshop beginnen, uitleg over dropshipping en nog heel veel meer.

Heb jij nog tips, feedback, ideeën die ons verder kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op, via email of ons contactformulier.

webwinkelsucces logo
WebwinkelSucces
Logo
Enable registration in settings - general