Rabobank Omnikassa als Payment Provider

Webwinkelsucces.nl » Rabobank Omnikassa als Payment Provider

Rabobank Omnikassa

Rabobank Omnikassa is een nieuwe speler op de markt. Door een Omnikassa bij de Rabobank af te sluiten kan je alle betalingen en bankzaken via één systeem regelen. Slim bedacht dus zou je zeggen!

Voor grotere webwinkel biedt het echter ook nadelen. Rabobank heeft deze koppeling voornamelijk gemaakt voor Nederlandse webwinkels. Wil je internationaal verkopen dan is de Omnikassa dus minder handig.

Nadeel Rabobank Omnikassa?

Heb je plannen om ook je webwinkel in het buitenland te openen? Dan is Omnikassa dus niet zo handig. Je kan namelijk alleen iDeal, overschrijving en machtiging aanbieden. Voor grote webwinkels en webwinkels die internationaal willen verkopen is dit niet voldoende.

Tegenwoordig zijn er zo veel betaalmethoden dat iedereen wel een voorkeur heeft. AAchteraf betalen en Paypal bijvoorbeeld. Deze koppelingen moet je apart realiseren als je de Rabo Omnikassa wilt gebruiken.

Ook hebben ze geen eigen modules om je webwinkel mee te koppelen. Er zijn genoeg modules gemaakt maar dit gebeurt door andere bedrijven die er slim op in spelen. Je bent dus voor een koppeling met Magento of andere webwinkel software altijd afhankelijk van derden.

Kosten Rabobank Omnikassa

Voor de tarieven van Rabobank Omnikassa raadpleeg de Payment Provider Vergelijking van WebwinkelSucces.

Ga naar de site van Rabobank Omnikassa →

rabobank omnikassa
We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      WebwinkelSucces
      Logo