Zo'n één keer per maand pas ik de Webwinkel Software Vergelijking aan. Meestal heb ik dan al twee of drie mailtjes van de verschillende webwinkel software gekregen om wat wijzigingen door te voeren. Normaal doe ik dat geruisloos maar vandaag zijn er wat grotere veranderingen.
webwinkel-software-vergelijken

ShopPagina en MijnWebwinkel

Zowel ShopPagina als MijnWebwinkel hebben zo'n 5 tot 10 groene vinkjes gekregen. MijnWebwinkel had vooral veel kleine aanpassingen doorgevoerd en ShopPagina heeft een aantal nieuwe korting mogelijkheden geïntroduceerd. Niet al te veel bijzonders dus maar wel noodzakelijk om bij te blijven.

CCV Shop past de prijzen aan

CCV Shop (voorheen biedmeer) heeft per 1 december zijn prijzen omhoog gegooid, en dat is goed. Was je eerst nog € 24,95 per maand kwijt, nu betaal je € 39,95. Waarom zo'n prijsstijging goed is? Ze berekenen nu nergens extra kosten meer voor. En dat maakt het wel zo overzichtelijk.
Ook zijn ze dit jaar overgenomen door CCV. CCV is een grote speler in betaalmethodes voor kassasystemen. Ze hebben dus nu een grote internationale partij achter zich staan waardoor ze sneller kunnen groeien.

Lightspeed komt met eigen payment provider

Een speler die al jaren erg sterk groeit is natuurlijk Lightspeed. Hun prijzen zijn soms wat onduidelijk maar qua functies en mogelijkheden lopen ze ver vooruit.
Lightspeed is vandaag gekomen met een eigen betaalmethode. Of zoals ze het zelf noemen: “Dé verandering in de betaalmarkt is vanaf vandaag beschikbaar!”. Of het dé verandering is betwijfel ik maar handig en goedkoper is het wel.
Ik ben even snel aan het rekenen gegaan en wanneer je nu bij IcePay zit en je hebt 200 bestellingen per maand met een orderwaarde van € 120-, dan scheelt het op jaar basis zo'n € 650 aan iDeal transactiekosten (creditcards heb ik niet vergeleken). Zelf vergelijken? Klik hier.
Naast het prijsvoordeel heb je ook efficiëntie voordeel. Retouren kan je nu bijvoorbeeld direct vanuit de Lightspeed back-office terugbetalen.
Lightspeed Payments

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op