Waar vind je de beste Shopify Thema’s?

Webwinkelsucces.nl » Waar vind je de beste Shopify Thema’s?

De meest mensen die een webshop beginnen met Shopify doen er goed aan om te werken vanuit een zogenaamd “thema”. Dat is een kant en klaar ontwerp van de webshop dat je kunt vullen met je eigen content. Uiteraard zijn er op het ontwerp aanpassingen te maken, maar het is vaak prettig om dat niet teveel te doen. Je maakt het jezelf namelijk makkelijk door dichtbij het reeds gemaakte ontwerp te blijven.

Via Shopify kun je een aantal gratis thema’s uitkiezen of gebruik maken van de wat meer gelikte thema’s die eenmalig $180,- kosten.

Een mooie aanvulling op de thema’s van Shopify zelf, kun je vinden bij Themeforest. Daar vind je een aanbod van ruim 1300 soorten ontwerpen. Deze ontwerpen zijn dan vaak weer verder onderverdeeld in subthema’s. Deze hebben dan net andere kleurtjes of producten. Er is dus erg veel keuze. Gelukkig kun je op prijs, categorie, tags en populariteit filteren. Een mooi bijkomend voordeel is dat de thema's van Themeforest erg aantrekkelijk geprijsd kunnen zijn.

Hoe vind je het beste Shopify Thema?

Wat ons betreft is het gewoon scrollen binnen de thema’s van Shopify of Themeforest. Zoek dan een ontwerp dat het dichtste past bij jouw type product en hoe je het in je hoofd wil vormgeven. Het is vaak wel verstandig om mee te gaan met goed beoordeelde en populaire modellen omdat deze goed doorontwikkeld zijn/worden.

avg banner

Op Themeforest is Ella momenteel het meest verkochte template.

shopify themas

Hoe krijg je een thema vanuit Themeforest in Shopify?

We hebben een handige uitleg gevonden die jou kan helpen met de installatie van het thema.

Tags:

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      WebwinkelSucces
      Logo