Buckaroo

Buckaroo

buckaroo
buckaroo

Onze payment provider tips:

Buckaroo is een bekende PSP speler in Nederland. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing.

Starters

Ideaal om zonder technische kennis betalingen te verwerken

Heeft integraties voor webshop software

MKB+

Flexibele PSP voor verschillende type ondernemingen

Heeft integraties voor webshop software

Buckaroo

Een goede payment provider is Buckaroo. Één van de eerste betaalproviders voor webwinkels in Nederland. Voor mijn eigen webwinkels werkte ik dan ook het liefst met Buckaroo. De kosten van Buckaroo zijn stukken hoger dan IcePay of MultiSafepay. Je betaalt als aansluitingskosten 150,- euro en daarna nog een paar tientjes per maand voor het gebruik maken van iDeal, PayPal, overschrijving en eenmalige machtiging. De kosten waren voor mij dan ook de reden om na een jaar over te stappen naar IcePay. Tegenwoordig hebben ze echter wel een speciaal tarief voor webshop starters.

Makkelijk systeem

Buckaroo werkt naar mijn mening erg makkelijk en je kan veel zelf doen. Zo kun je betalingen ook zelf op betaald zetten of annuleren, dit kan bij IcePay bijvoorbeeld niet. De helpdesk is snel met antwoorden op jouw vragen (binnen 24 uur). Dit is een groot pluspunt want stel er is iets mis gegaan met de betaling (buiten de schuld van de klant) en heb jij de klant beloofd om binnen 24 uur te leveren. Je snapt vast dat het belangrijk is om snel antwoord te hebben, zo kan je de klant ook weer snel van dienst zijn.

Kosten Buckaroo

Voor de tarieven van Buckaroo raadpleeg de Payment Provider Vergelijking van WebwinkelSucces.

Contract Buckaroo

Het contract met Buckaroo is per kalenderjaar! Dit houdt in dat je in november je abonnement moet stopzetten om het niet automatisch met een jaar te laten verlengen. Ga naar de site van Buckaroo →

2 video 's van Buckaroo die zeker de moeite waard zijn!

Hangmat Filosofie

Online betalen kan altijd beter!

Ga naar de site van Buckaroo → buckaroo ← Terug naar Webwinkel Betalingen

Buckaroo

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op