Sisow

Sisow

Een andere betrouwbare payment provider is Sisow. Deze provider ondersteunt onder meer iDeal, overboeking en PayPal tegen schappelijke tarieven en zonder maandelijkse kosten. Je betaalt bij Sisow per transactie. Helaas bieden ze nog geen machtiging aan maar ze zeggen dat ze daar druk mee bezig zijn.Wanneer ze de eenmalige machtiging in orde hebben is het een interessante Payment Provider voor startende webwinkels! Sinds 2013 heeft Sisow ook de mogelijkheid om achteraf te betalen, via de zogenaamde Sisow E-care. Deze optie is alleen nog geschikt voor Opencart en Magento webwinkels. Het bedrijf is druk bezig met meer koppelingen.

Sisow is ook geschikt voor Belgische klanten

Sisow heeft sinds een aantal jaar ook een koppeling met het Belgische Bancontact / Mistercash. Hierdoor kunnen klanten uit België ook eenvoudig via hun eigen bank afrekenen.

Kosten Sisow

Bij Sisow betaal je geen setup kosten en een acceptabel bedrag per transactie. Voor de actuele tarieven van Sisow raadpleeg de Payment Provider Vergelijking van WebwinkelSucces. Ga naar de site van Sisow → sisow groot

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op