← Terug naar Webwinkel Marketing

Het reageren in forums (plekken waar mensen samen komen om dingen te bespreken) kan een leuk aantal sales opleveren.

Bij 99% van de forums mag je een handtekening instellen. In de handtekening kun je een link plaatsen naar je webwinkel. De handtekening wordt getoond onderaan elke reactie die je plaatst.

Stel je verkoopt producten die werken op zonne-energie. Zoek een forum wat over alternatieve energie of energie besparing gaat en begin met het achterlaten van reacties en tips. Je promoot dan indirect je producten aan je doelgroep.

Let er wel op dat je altijd inhoudelijk reageert en niet al te ‘spammy' overkomt. Forumgebruikers hebben een hekel aan spam e.d. op hun forum.

Het actief deelnemen aan forums heeft ook nog een ander positief effect: Je komt veel beter te weten wat je doelgroep nu precies wil!

WAARSCHUWING: Het actief deelnemen aan forums kost veel tijd. Vergelijk de opbrengsten t.o.v. tijd regelmatig met andere marketing methodes.

← Terug naar Webwinkel Marketing

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Chiel meendering Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Chiel meendering
Gast
Chiel meendering

Wij hebben voor het bouwen van de site http://www.trendyleggings.nl eerst al je e books gelezen en met die informatie zijn wij aan de slag gegaan. Bedankt voor de goede start!