Alle Webshop software Artikelen

Alle webshop gidsen, artikelen en providers in één overzicht. Wil je direct weten wat de beste webshop software is, kijk dan hier:

De beste software van dit moment

Snel resultaat? Met een sitebuilder maak je in een handomdraai een webshop (gratis te proberen).  lees meer 

Webshop software en apps

De meeste personen en organisaties kiezen tegenwoordig voor een Software as a Service (SaaS) of open source platform. SaaS betekent dat je de webwinkel bouwt via een webshop software pakket. Open source richt zich op software die je zelf dient te hosten en bewerken.

Naast de software waarmee je een webshop opbouwt, zijn er duizenden apps die je kunt koppelen. Hiermee kun je een webwinkel helemaal naar jouw wens inrichten en slim automatiseren. iDeal kun je dankzij apps bijvoorbeeld eenvoudig werkend krijgen. Ook de verzending kun je uitbesteden dankzij externe fulfilment services.

Nieuw

Gratis Webshop Beginnen

Ben je op zoek naar hoe je een webwinkel kan beginnen, zonder een cent uit te geven? Dan ben je op de goede plek belandt. Een gratis webshop? Daar horen

Lees verder »

Online betalingen accepteren

Als de webwinkel helemaal af is dan wordt het tijd om online betalingen te kunnen accepteren. De klanten moeten natuurlijk wel makkelijk kunnen afrekenen. Indien je dit proces verkeerd inricht,

Lees verder »

Veel gestelde vragen over software waarmee je een webwinkel kunt bouwen

Een webshop builder is een website waar je na aanmelding een webwinkel kunt maken in een online omgeving. Dat kun je doen door eenvoudig elementen te verslepen en afbeeldingen en teksten toe te voegen.

Open source webshop software dien je zelf te hosten bij een hostingprovider. Dit is meer werk maar biedt ook meer flexibiliteit omdat jouw webwinkel niet ‘vast zit’ bij een webshop builder.

Bekende webshop builders zijn:

Eenvoudig gezegd sluit een goede webshop maker het beste aan op wat jij zoekt en wat past bij jouw kennisniveau. De eenvoudigste builder is JouwWeb en aan het andere einde bevindt zich bijvoorbeeld Magento. Shopify is het meest all-round ingesteld. 

Lees meer over: webshop builders & open source webshop software.

Het antwoord op de vraag of er gratis webshop software bestaat is: ja en nee. 

Je kunt per experiment een gratis webshop starten op bijvoorbeeld JouwWeb, maar daaraan zijn zoveel restricties verbonden dat je hiermee niet iets serieus kunt starten.

Met open source software WooCommerce (gebaseerd op WordPress) kun je wel gratis een webshop maken, maar heb je wel altijd nog hosting kosten.  In deze post vind je meer over in hoeverre je gratis een webshop kan beginnen.

Populaire Reviews

Magento

Alles over Magento en Magento webwinkel software Magento is een hosted en self-hosted CMS voor webshops

Lees verder »
Onze partners
promotiebox jouwweb
ccv shop
lightspeed promo box sidebar
mijnwebwinkel promobox
Ook partner worden?
Stuur een berichtje en laat
ons weten hoe we kunnen helpen
WebwinkelSucces
Logo