CCV-Shop

Vergelijk deze software!

Het meeste complete Webwinkel Software Overzicht! De beste webwinkelsoftware vergeleken op 250+ punten.
Moesten wij opnieuw beginnen dan kiezen we voor JouwWeb (ideaal voor starters) of het uitgebreidere Lightspeed

CCV Shop

Door: Kees van Dijk

← Terug naar Webwinkel Software

Gebruik coupon ‘UswduVqo’ voor 50% korting op de setupkosten van € 34,95 bij CCV Shop

CCV Shop is een webwinkelsoftware aanbieder waarbij je een compleet pakket krijgt voor een vaste prijs per maand. Het is één van onze favorieten.

Ze onderscheiden zich door de lage prijs, het korte opzegtermijn, de vele exportmogelijkheden, een marktplaats-koppeling, een grote diversiteit aan iDeal-integraties, lay-out mogelijkheden, Facebook webwinkel, support en continue doorontwikkeling.

Sommige webwinkels ziet er totaal niet uit die gemaakt zijn met CCV Shop, toch kom ik regelmatig webwinkels tegen die vrij knap in elkaar zitten. Ik ben er zelf ook al een paar mee aan het spelen geweest en je kan toch vrij vlot een knappe webwinkel bouwen.
“CCV

De kosten van een CCV Shop webwinkel

De software is gratis te gebruiken wanneer je accepteert dat je geen elektronische betaalmethodes aanbiedt. Daarnaast kunt u maximaal 25 producten opvoeren. Daar heb je natuurlijk geen fluit aan dus zal je al snel een betaald pakket moeten nemen. Indien je dus wél de mogelijkheid tot elektronisch betalen (iDEAL, PayPal etc.) wilt, dan kies je voor een betaald pakket (v.a. € 19,95 per maand).

Dat het een maandcontract betreft is een groot pluspunt. Je kunt goedkoop starten met je webwinkel, de beschikking krijgen over alle functies, en als het blijkt dat het niet loopt kun je elke maand stoppen. 😉

Om die reden kiezen veel startende webwinkels voor CCV Shop. En eerlijk is eerlijk, als je nog onzeker bent over de toekomst van je webwinkel zou ik ook CCV Shop kiezen i.p.v. Lightspeed waar je wel een jaarcontract hebt. Maar wil je echt doorgroeien met je webwinkel dan is Lightspeed een betere keus.

CCV Shop koppelingen

Onderscheiding zit ook in het aantal exportmogelijkheden. Je bent in staat je assortiment op vele affiliate-websites en vergelijking-websites te plaatsen middels exportfeeds. Dit is keurig geregeld zodat je niet veel tijd kwijt bent aan het eenmelden van je webwinkel op alle verschillende vergelijkers.

Ook er handig is de mogelijkheid je producten rechtstreeks op Marktplaats AdMarkt te plaatsen. De enige twee webwinkel software aanbieders die dit hebben zijn Lightspeed en CCV Shop! Je kunt het simpelweg aanvinken en enkele extra elementen toevoegen en al je producten staan binnen no time op Marktplaats te koop!

Ook heeft CCV Shop een integratie met bijna alle iDeal-aanbieders en payment providers. De gedachte hierachter is dat je niet zou moeten wisselen van bank om iDeal te kunnen accepteren in uw webwinkel.

Groothandel import

Ook de groothandelimport-module is één van de onderscheidende functionaliteiten van CCV Shop. De webwinkel wordt automatisch gevuld en bijgewerkt met het assortiment van één of meerdere van de momenteel elf aangesloten groothandels. Zie de CCV Shop website voor de huidige groothandelskoppelingen.

Tip: Kies niet voor CCV Shop omdat je dan deze producten kan verkopen. Een groot gedeelte van de CCV Shop winkels zal deze groothandels gebruiken dus je bent weinig uniek. Je kan alleen nog concurreren op prijs en dat is een hellend vlak. Hoewel het een leuke manier is om eens te beginnen met het experimenten met een webwinkel zal je er nooit een uniek bedrijf mee kunnen bouwen. Tenzij het gaat om ervaring opdoen zou je er daarom vanaf moeten zien.
“CCV

Administratie koppeling

CCV is origineel een bedrijf dat een betaalprovider is, het is ook bekend van het pinpas systeem dat voor vel fysieke winkels gebruikt wordt. Deze expertise kan je ook terug vinden in de administratieve koppelingen van CCV shop. Zo kan je eenvoudig koppelen met het bekende administratiesysteem Exact online.

Support en updates

Indien je vragen hebt dan staat het supportteam voor je klaar om je verder te helpen. Eventuele bugs worden ook snel opgelost. Regelmatig (bijna wekelijks) verschijnen er updates. Laagdrempeligheid, veelzijdigheid in functionaliteit en klanttevredenheid staan voorop.

CCV Shop heeft zo'n 21 mensen in dienst. Ook dit zegt iets over de kwaliteit en de support die ze jou kunnen geven! Voor ieder aspect van je webwinkel is er wel een specialist aanwezig die je kan helpen!

Ga naar de CCV Shop website.
“CCV

CCV Shop Beheeromgeving

In onderstaande video zie je een voorbeeld van de beheeromgeving. Ik vind de beheeromgeving van CCV Shop samen met die van Lightspeed het makkelijkst en intuïtiefst vergeleken met de vele andere software.
[youtube url=https://www.youtube.com/watch?v=CT4e8Gdd4kM]

Conclusie: Prima webwinkel software!

Laat ik eerlijk zijn: Lightspeed is gewoon net iets beter dan CCV Shop. CCV Shop is daarentegen goedkoper en daarom een goede alternatieve oplossing. Het scheelt snel € 300,- per jaar en dat is best veel voor een startende ondernemer.

Meer dan 90% van de Lightspeed-functies heeft CCV Shop ook. Heb je al die functies niet nodig? Dan kan je ook voor de eenvoudige en meer voordelige software van JouwWeb gaan. Wanneer je plannen hebt voor buitenlandse expansie raad ik je Lightspeed aan omdat dit bedrijf bijvoorbeeld ook al in Duitsland actief is, CCV Shop is in het buitenland minder volwassen. Lees ook dit stukje daarover. Dat buitenbeschouwing gelaten kan ik CCV Shop voor elke startende webwinkel aanraden!

← Terug naar Webwinkel Software

Reageer

Hulp nodig bij dit onderwerp? Bezoek het Webwinkel Forum waar de WebwinkelSucces Community elkaar graag helpt!
  • Marten
  • 28 februari 2018
  Beantwoorden

  U zegt dat CCV handiger is voor startende ondernemer, maar raak je niet alles kwijt naarmate je switch van software?

   • Kees van Dijk
   • 30 april 2018
   Beantwoorden

   De data e.d. zal je inderdaad moeten exporteren en zelf moeten opslaan wanneer je overstapt naar andere software. Eventueel kan je dit importeren in je nieuwe software. Dit is een probleem wat eigenlijk voor elke software geldt.

  • remko
  • 22 april 2015
  Beantwoorden

  Magento Community Edition blijft altijd nog het goedkoopst, al vereist dat meer kennis van zaken. Het is gratis en open source (dus elke gewenste aanpassing is mogelijk). Als je er goed mee overweg kan is het veruit het beste platform.

  • CCV Shop
  • 16 april 2015
  Beantwoorden

  Beste Joey, jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de gang van zaken. Naar onze mening hebben we geprobeerd er samen met u uit te komen. Helaas is dat niet gelukt. Mocht u nog een toelichting willen, neem dan gerust contact met ons.

  • Joey Smit
  • 4 april 2015
  Beantwoorden

  Ik ben al 8 jaar klant en heb 3 webwinkels maar sinds het CVV heet heb ik alleen maar gezeur. Door een miscommunicatie verkeerde adres gegevens bekend en zonder dat ik hier even tel van op de hoogte ben gebracht een incassobureau. Vervolgens zet CVV nog eens mijn website offline als extra dreigmiddel en ik het mij vervolgens niet kon veroorloven om dit via de kantonrechter te laten lopen omdat dat gewoon te lang duurt. U bent dus gewaarschuwd, groeiend bedrijf waardoor de directe communicatie met de klant en het meedenken helaas is verdwenen.

 1. Beantwoorden

  Note: De naam BiedMeer is gewijzigd naar CCV Shop.

  • Dietwin Betlem
  • 15 december 2014
  Beantwoorden

  Wordt tijd voor een update op het vergelijk. Biedmeer is inmiddels onderdeel van een grote europese speler. Biedmeer heeft nu ook responsive disigns en eigen SSL. Het prijs verschil met Lightspeed dat wordt gemaakt is véél groter als je b2b en meerdere domeinextensies achter je shop hebt. In mijn geval betaal ik nu 12% van wat ik bij SEO zou betalen. Op het gebied van plugins en apps zijn ze nog de mindere, het aanbod bij SEO is gegantisch maar de prijzen ook, Biedmeer is serieus echt gegroeid. zie bijvoorbeeld mijn shop http://www.ghalia.nl

  • Evelien
  • 12 november 2014
  Beantwoorden

  Weet iemand hoeveel procent van de omzet Biedmeer en Lightspeed vragen? En zijn er nog meer bijkomende kosten, naast je maandelijkse hosting?

  • Beantwoorden

   Beide partijen hebben geen ‘omzet-belasting' je hebt dus alleen de maandelijkse kosten.

   Zowel BiedMeer als Lightspeed hebben een aantal functies en koppelingen waarvoor je extra moet betalen (zie https://www.webwinkelsucces.nl/webwinkel-software/webwinkel-software-vergelijken/).

   Lightspeed heeft wat vaker extra kosten dan BiedMeer. Dat komt omdat ze meer geavanceerde koppelingen hebben. Deze koppelingen zijn ontwikkelt door derden en die willen natuurlijk ook wat verdienen.

    • Evelien
    • 13 november 2014
    Beantwoorden

    Bedankt voor de reactie. Ik heb nog een vraag. Ik ga voor een kennis een webshop maken. Zij willen zich pas inschrijven vanaf 1 jan. bij de kvk, dat is belastingtechnisch gunstiger. Voor die tijd zouden we al willen beginnen aan de webshop. Het probleem is de bedrijfsnaam. Die is nu nog vrij, maar als ze pech hebben is die 1 jan bezet bij de kvk. Als we nu een webshop beginnen met een bepaalde domeinnaam, kan die dan nog veranderen? Of hoe zouden we dit probleem kunnen ondervangen? Is het slim een gratis account te nemen om de domeinnaam te registreren of werkt dat zo niet?

    • Beantwoorden

     Direct de domeinnaam registeren via bijvoorbeeld Transip of Hostnet.

     Wanneer jij de domeinnamen hebt kan je er behoorlijk zeker van zijn dat niemand anders die naam bij de KVK gaat registeren. Domeinnamen zijn tegenwoordig belangrijker dan de bedrijfsnaam. 😉

     De domeinnaam kan je daarna zonder problemen koppelen aan je BiedMeer webwinkel.

  • Btune folies
  • 25 augustus 2014
  Beantwoorden

  Hoi, is het mogelijk om eerst een gratis account webshop en daarna over te stappen naar professioneel ? Het is omdat het eerst wel wat duurt eer de webshop draaiende kan gemaakt worden.

  groetjes melissa

  • Beantwoorden

   Hallo Melissa, Ja dat is mogelijk. Je kan later met één klik een hoger pakket kiezen.

  • Beni
  • 14 augustus 2014
  Beantwoorden

  Dag,
  Ik sta op het punt een webshop te starten. Ik twijfel tussen Biedmeer, Mijnwebwinkel en Lightspeed.Vooral de prijzen verschillen erg en ik ben een beginnende ondernemer met een kleine portemonee.

  Ik heb geen enkele kennis van webontwikkeling en geen technische kennis dus moet het makkelijk te bedienen zijn,

  Belangrijk is nette overzichtelijk site, hoeft niet heel origineel, maar ik moet wel onderdelen anders kunnen doen om het een eigen karakter te geven, Bijv. zaken als leuke popups van acties/fotos en slides bij de header.

  Daarnaast vind ik het ZEER belangrijk dat ik goed gevonden word en dat er een goed bestel en verzendsysteem achterzit.

  Ik ben al bij seo en mijnwebwinkel met de gratis/demo versies aan de slag.. biedmeer ga ik vandaag bekijken.

  SEO lijkt alles in huis te hebben, maar zij zijn aanzienlijk duurder. Ik begrijp dat een bepaalde inverstering zich wel terugbetaalt als je hierdoor meer bezoekers krijgt/houdt, maar wat heeft bijvoorbeeld SEO wat Biedmeer niet niet heeft?

  Heeft Biedmeer fatsoenlijke templates, goede zoeksystemen en verzend en betaalsystemen?

  Mijnwebwinkel vond ik (de gratis versie is wel wat beperkt om alles uit te proberen) wel gebruiksvriendelijk, maar zorgt deze ervoor dat ik goed gevonden wordt? En ik vrees dat ik toch een samenwerkende partij moet inhuren voor een wat mooiere template. Dus dan lopen de kosten ook wat op.

  Ik zie graag jullie reactie!

  • hendrikch
  • 15 juli 2014
  Beantwoorden

  Ik wil samenwerken met een dropshipper die werkt met XML feeds.
  Kan ik XML laten inlezen in een “Bied Meer” webshop.

  Om zodoende automatisch de actuele productgegevens/product-fotos van een Dropshipper realtime in mijn webshop weer te geven.

  Dit is bijvoorbeeld erg handig als een product uitverkocht is.

  Het desbetreffende product wordt dan automatisch niet meer in je webshop weergegeven. Ook kan ik met XML de product foto's automatisch importeren en weergeven.

  De XML feed komt van een Dropshipper in sieraden.

  Dropshippers zijn natuurlijk niet aangesloten bij affiliate netwerken.

  waarvoor zoals ik begrijp Bied Meer product import tools heeft.

  Is het bij “Bied Meer” dan toch mogelijk om een XML feed te laten inlezen van een willekeurige dropshipper.

  MVG Hendrik.

   • BiedMeer
   • 16 juli 2014
   Beantwoorden

   Beste Hendrik,

   Als eerste, bedankt voor de interesse in BiedMeer. Goed om te lezen!

   Wat betreft je vraag, vaak hebben dropshippers en groothandels zowel XML als CSV feeds die ze beschikbaar stellen.

   Op dit moment ondersteunen we het CSV formaat om te importeren in een BiedMeer webwinkel. Daarbij is het ook mogelijk om bijvoorbeeld update bestanden te importeren zodat de webwinkel onderhouden wordt met de nieuwste gegevens (zowel verwijder feeds als nieuwe feeds).

   Mocht je het helemaal automatisch willen en de groothandel stelt echt alleen maar XML feeds beschikbaar dan is het ook mogelijk om een derde partij een stukje software te laten ontwikkelingen die de XML feeds inleest en vervolgens door middel van onze uitgebreide API (https://biedmeerwebwinkels.nl/api.html) de data wegschrijft in jouw BiedMeer webwinkel.

   Via deze mogelijkheid kun je het helemaal naar jouw hand zetten, kan er bijvoorbeeld automatische verwerking plaats vinden en data automatisch gemanipuleerd worden.

   Dat stukje moet dan dus wel ontwikkeld worden door een een derde partij (of je moet uiteraard de kennis zelf in huis hebben). Mocht dat niet het idee zijn is er dus onze uitgebreide importtool die vele mogelijkheden heeft om een CSV feed te importeren.

   Mochten er verder nog vragen zijn dan kun je altijd contact met ons op nemen via support@biedmeer.nl.

   Mvg,

   Het BiedMeer team

  • Henk
  • 7 juni 2014
  Beantwoorden

  Bedoel vanzelf Bulk !

  • Henk
  • 7 juni 2014
  Beantwoorden

  Kun je bij Biedmeer ook bul upload doen, of is het allemaal handmatig?

   • BiedMeer
   • 16 juli 2014
   Beantwoorden

   Beste Henk,

   Bedankt voor je interesse. We hebben een uitgebreide importtool waarmee je in bulk producten, foto's, voorraden, etc kunt importeren.

   Mochten er verder vragen zijn dan kun je altijd contact met ons op nemen via support@biedmeer.nl

   Mvg,

   Het BiedMeer team

  • Hip & Blizz (Yvonne)
  • 3 februari 2014
  Beantwoorden

  Duidelijk verhaal, spreekt mij aan!
  Een vraag: wat zou je adviseren? WordPress site met Woocommerce plugin of Biedmeer shop? Wat zijn voor en nadelen. Ben benieuwd naar je expertise!

   • Kees van Dijk
   • 3 februari 2014
   Beantwoorden

   Ik denk dat je eerst moet kijken naar wat je zelf kan, hoeveel technische kennis je hebt.

   Woocommerce is namelijk Open Source en voordat je de webwinkel precies hebt zoals jij dat wilt moet je behoorlijk wat uren in de code zoeken. WooCommerce is internationaal en dat moet je dus geschikt maken voor de NLse markt.

   Met BiedMeer heb je dat niet. Nadeel van BiedMeer is dan weer dat je altijd beperkt bent tot waar BiedMeer je toegang tot geeft.

   Heb je kennis van PHP, HTML, CSS dan kan WooCommerce uitkomst bieden. Heb je dat niet kies dan voor een SaaS oplossing zoals BiedMeer. 😉

    • Yvonne
    • 3 februari 2014
    Beantwoorden

    Duidelijk.
    Ik ben met een cursus begonnen, maar wil met verkoop veel sneller schakelen en het loopt ook lekker. Dus BIedmeer gaat het worden. Bedankt! Ik hoop wel dat ik de producten van magento dan via een productfeed kan inladen, maar die vraag heb ik al bij Biedmeer neergelegd. Kan nl niet bij mijnwebwinkel.nl
    Veel werk alles weer 1 voor 1 invoeren.
    Bedankt voor je snelle respons!

     • Kees van Dijk
     • 3 februari 2014
     Beantwoorden

     Cool! Veel succes!

 2. Beantwoorden

  Mijn compagnon en ik zijn al wat langer aan het knutselen met het Biedmeer software en sinds half december 2013 zijn we dan toch echt LIVE gegaan met onze website.
  Wij gebruiken een geadvanceerd pakket genaamd Enoza. Er is onwijs veel mogelijk met dit pakket en je kunt goed je eigen twist eraan geven. Het is even inlezen en proberen, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kun je veel kanten op en is het eigenlijk erg leuk. Je bouwt gewoon je eigen website!! En dan is het helemaal fantastisch als blijkt dat het nog werkt ook!
  Kortom, als je geen duizenden euro's wilt spenderen aan een ontwikkelaar, maar je wilt toch een leuke website die goed werkt en er behoorlijk profi uit kan zien voor €25,- per maand?? Kies dan voor Biedmeer!

 3. Prachtige software voor ze'n prijs , ik ben tegelijkertijd lang, zeer lang bezig geweest met CMS – GNU software via een webontwikkelaar , wat mij al een MASSA tijd , programmeerwerk en hoofdpijn heeft bezorgt. Dit zootje heeft me 4200 euro gekost en ben er nog niet uit. Parallel met deze opzet ben ik dan begonnen met biedmeer (na een paar pogingen van softwarepakketjes als WYSIWYG en easycomputing en zo'n programmaatjes die je algauw aan de kapstok hangt wegens beperkingen in ruimte en kosten je steeds een massa TIJD). Net deze tijd heb je nodig om je WINKEL te bouwen, niet alleen virtueel.
  Biedmeer helpt vrij dadelijk, is mits het praktiseren van je site snel duidelijk en heeft alle mogelijkheden wat je zelfs met complexe berekeningen zoals maatwerk dient te bereiken, mogelijk is. Nu de webwinkel zijn vorm heeft gekregen begint het volgend verhaal, “hoe maak je je nu beter vindbaar zonder daar ook nog eens een smak euro's aan te spenderen. De websitedesigner (4200euro) laat een flink gat achter in mijn investeer mogelijkheden van adverteren en zit momenteel daarmee wat vast. Indien daar iemand ideetjes over heeft , maak mij happy aub :-))
  Fantasie en trukjes moet je wel zelf even uitvinden , ook met biedmeer kan je bepaalde fantasietjes met omwegen ook toveren hoor !

  Mijn ervaring : biedmeer = top

 4. Beantwoorden

  Ik heb meerdere webwinkels draaien op het Biedmeer platform zoals http://www.tuinfeestoutlet.nl en http://www.tuinhaardoutlet.nl en ben zeer te spreken over hen. Snelle response, regelmatig updates en heel veel mogelijkheden.

Blogberichten over dit onderwerp