De Webwinkel Vak dagen is een jaarlijks terugkerend evenement speciaal gericht op webwinkels. In de jaarbeurs in Utrecht komt de crème de la crème van de e-commerce bij elkaar om te laten zien wat de nieuwste ontwikkelingen zijn. Waarschijnlijk vraag jij je, als “gewone” webshopeigenaar, af wat je daar nou te zoeken hebt. We zullen het je vertellen, een hele boel! Lees hieronder 5 redenen waarom je de Webwinkel Vak dagen niet mág missen!
vakdagen

Kennis voor het grijpen

Op de Webwinkel Vakdagen worden ontzettend veel onderwerpen behandeld die voor jou interessant kunnen zijn. Zo kan je dus ontzettend veel nieuwe kennis opdoen en dat is een kans die je zeker niet moet laten liggen. Bezoek bijvoorbeeld lezingen van grote bedrijven zoals KLM en de ABN-AMRO en leer van hun social mediastrategieën. De kans is groot dat je met meer dan 180 sprekers, 200 sessies en 14 verschillende thema’s iets nieuws kan leren. Wil je bijvoorbeeld meer te weten te komen over conversie en costumer service? Bezoek dat de vakdagen!
 

Werk aan je netwerk

Soms vraag je jezelf weleens af hoe je nou aan die bepaalde contacten in de ondernemerswereld kan komen. Op de vakdagen ligt je antwoord. Met jaarlijks meer dan 11.000 bezoekers, zal je er ondernemers in alle soorten en maten vinden en met hun ook je toekomstige contacten. Gebruik je bezoek dus ook om goed te netwerken! Wees niet bang om op iemand af te stappen en wissel vooral ook veel ervaring uit. Je zal zien dat je veel nieuwe mensen ontmoet en wie weet is dat nog bruikbaar in de toekomst!
pla-7

Exposities

Op de webwinkel vakdagen vind je niet alleen lezingen en sessies, ook exposanten zijn aanwezig. Zij kunnen je helpen met veel uit een lopende dingen. Denk hierbij aan adverteerdiensten tot aan betaaloplossingen, met 250 exposanten kan je al je vragen stellen. Door gebruik te maken van hun kennis, doe je een goede investering in jezelf en daarmee natuurlijk ook in jouw webshop! Bekijk hier alvast de lijst met exposanten om te zien of er een nuttig onderwerp voor jou bij zit.
 

Partners

Wat zou een webwinkel vakdag zijn zonder connecties. Zoals al eerder genoemd is het belangrijk om eens goed te gaan netwerken. Je zou ook eens onze partners kunnen bezoeken! We hebben namelijk een uitgebreid partneraanbod voor de webwinkeliers klaar staan en enkele van hen zullen aanwezig zijn op de webwinkel vakdagen. Hieronder vind je een overzicht per onderwerp met achter elk bedrijf het stand nummer.
 
 Klantbeoordelingen
Wil je graag meer te weten komen over het gebruik van reviews op je webshop? Ga dan eens langs bij Kivoh Klantbeoordelingen (62) of The Feedback Company (88). Zij kunnen je veel vertellen over reviews en hoe klanten daardoor beïnvloed worden.
 Juridisch
Vind je het lastig om alles juridisch op orde te krijgen? Charlotte’s Law & Fine Prints (B01) is gespecialiseerd in webwinkelrecht dus dit bedrijf zal je zeker goed kunnen helpen met eventuele problemen of het geven van een goed advies.
Koppelingen
Ben je veel tijd kwijt aan het bijhouden van de laatste ontwikkelingen maar wil je liever je tijd anders besteden? Klop eens aan bij Channable (273). Deze koppelpartij kan je tijd (en vooral ook geld) besparende pakketten aanbieden zodat jij je kan focussen op ander dingen.
Adverteren
Wil je meer uit je advertenties halen omdat je denk dat hier nog potentie ligt, maar weet je niet hoe je dit aan kan pakken? Daisycon (51) is dé expert op het gebied van affiliatie marketing en zal je goed advies kunnen geven om het optimale uit je webshop te halen.
Betalen
De manier van betaling in jouw webshop is misschien wel het belangrijkste onderdeel. Zonder goede online kassa is de kans op een succesvolle webwinkel niet erg groot. Ga dus eens langs bij AfterPay (149), MultiSafepay(137) of SIsow (50). Stuk voor stuk zijn deze bedrijven gespecialiseerd in betalingen en kunnen je hier alles over uitleggen.
Verzenden
Heb je alles op orde in je webshop maar gaat het bij het verzenden vaak mis? Wil je graag hulp bij de logistiek? Keen Deleviry (95), Post NL (175) en SendCloud (93) kunnen je meer vertellen over het verzenden van onder andere pakketten en andere logistieke handigheidjes.
Ben je nou het overzicht verloren met wat en vooral ook wie je allemaal moet bezoeken tijdens de Webwinkel vakdagen? Maak dan eens een interactief beurs plan. Zo krijg je een persoonlijk programma met alle lezingen, sessie, exposanten en eventuele partners die je wil bezoeken.
 

Kennismaken

Niet alleen onze partners zijn aanwezig op de Webwinkel vakdagen, ook wijzelf zullen een standje beheren. Kom dus eens kennis maken! Heb je vragen over het beginnen van een eigen webwinkel of zoek je inspiratie? Breng dan een bezoekje aan onze stand (96)

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op