PayPal LogoHeb je een PayPal account en ontvang je daarop betalingen voor je webwinkel? Dan heb ik voor jou een kleine tip om snel kosten te besparen!
Als je ooit een PayPal account hebt geopend en direct bent begonnen om betalingen te accepteren dan draag je waarschijnlijk 3,4% op elke bestelling af.
3,4% is het normale tarief voor consumenten. Als je echter een bedrijf bent betaal je minder. Alleen moet je dit wel eerst claimen: iets wat je snel vergeet te doen.
Zie hier de particuliere tarieven voor ontvangen betalingen.
Via deze link kan je de zakelijke tarieven vinden. Wanneer je meer dan € 2.500 per maand via PayPal omzet dan heb je recht op korting. Deze moet je nog wel eerst claimen!
Wellicht heb je dat al gedaan (goed zo!). Mocht je dat nog niet gedaan hebben klik je op de bovenstaande link. Onderaan de pagina staat “Voor webwinkels zijn er afhankelijk van het maandelijks betaalvolume met PayPal speciale tarieven van toepassing. Meer informatie over hoe u zich kunt aanmelden voor de zakelijk tarieven.” Klik op die link, volg de instructies en je kan het zakelijke tarief claimen.
Succes! 😉

0 CommentsSluit reacties

Laat een reactie achter